Martin Heynen - Executive Coaching

Coach Video – HET KLEINE JONGETJE IN MIJ

Als kind stond ik te kijken naar mijn vader die aan zijn werkbank stond. Pas jaren later deed ik één van de grootste ontdekkingen in mijn persoonlijk leven. Een ontdekking die alles te maken heeft met effectief leiderschap en het vinden van mijn authenticiteit. Dat jongetje is er nog steeds!

Coach Video – ACCEPTEREN EN LOSLATEN

Wat is acceptatie nu eigenlijk precies? Betekent dat je iets accepteert ook dat je zorgen verdwijnen? Dat je onvrede of angst weg gaat? Bestaat loslaten eigenlijk wel? En zo niet, hoe kun je dan wel omgaan met verdriet of onmacht?

Coach Video – WORDEN WIE JE WILT ZIJN

Vaak hoor je dat coachen gaat over ‘worden wie je bent’. Maar kan dat eigenlijk wel en heeft dat zin? Je bent immers altijd wie je bent. Ook als je dingen doet waar je achteraf spijt van hebt. Voor mij is de essentie van gedragsverandering dat je wordt wie je wil zijn.

Coach Video – DE HAGEL METAFOOR

HAGEL staat voor:

H ERINNERINGEN

SSOCIATIES

EDACHTEN

MOTIES

ICHAMELIJKE SENSATIES

Een praktijkvoorbeeld van hoe innerlijke HAGEL je in een ineffectief gedragspatroon kan drukken. En hoe je door daar als leider anders mee om te gaan betere resultaten bereikt.

Coach Video – HAGEL en Vermijden; een Voorbeeld

Een praktijkvoorbeeld van hoe HAGEL je in een ineffectief gedragspatroon kan drukken. En hoe je door daar als leider anders mee om te gaan betere resultaten bereikt.

LUISTER HIER EEN INTERVIEW MET MARTIN HEYNEN VOOR DE PODCAST ‘MAG IK JE WAT VRAGEN’

Share This