Een kwestie van resultaat

Een kwestie van resultaat

‘Ze vinden allemaal dat ik een coach moet zoeken, maar ik denk niet dat jij mijn wereld begrijpt’. ‘Mijn mede directielid vindt dat ik met jou moet praten, maar zelf zie ik het nut er niet van in’. ‘Ze snappen me gewoon niet. Wat kan ik doen om beter uit te leggen hoe...
Het fruitdieet van Steve

Het fruitdieet van Steve

Toen hij nog leefde werd hij al vereerd, maar nu hij dood is neemt de bewieroking van Steve Jobs helemaal een grote vlucht. Hij is een halve heilige als je sommige mensen mag geloven. Toch zijn er wel wat kanttekeningen te maken bij die verering. Om te beginnen wordt...
Passie móet

Passie móet

Bij mij op de hoek zit een klein uitzendbureautje. ‘Uitzenders met Passie’ staat er op de deur. Het verbaast me iedere keer als ik er langs loop. Hoe kom je daaraan, aan een passie voor uitzenden? Word je daarmee geboren? Hoe ziet het eruit? Iedere dag stralend van...
Leren van echte helden

Leren van echte helden

Wie zijn de echte helden? Dat zijn natuurlijk onze succesvolle sporters en hun persoonlijke trainers! De mannen en vrouwen die ons land vertegenwoordigen op het hoogste niveau en hun coaches. Na hun actieve carrière volgt een tweede leven in het schnabbelcircuit van...